Snart är det dags igen!

Snart är det dags igen!

I år är det tretton år sedan Operakällaren Foundation började samla in pengar för att förse barn i Afrika med rent dricksvatten och andra förnödenheter.

Måndagen den 2 september 2019 är det dags för årets evenemang. Även i år samlar Operakällaren Foundation in pengar till förmån för WaterAid, som är en av världens ledande vattenorganisationer. WaterAid bidrar varje år till att förändra livet för miljontals människor genom förbättrad tillgång till rent vatten. Var med och stötta insamlingen. Din hjälp behövs här och nu. Hjälp oss och WaterAid att hjälpa några av de fattigaste områdena i världen och då specifikt i och kring östra Afrika och Etiopien, där otroliga 60 miljoner människor saknar rent vatten. Och där det dör nästan 10 000 barn varje år av sjukdomar de fått genom att dricka smutsigt vatten.

Eftersom vattenbristen är så akut har vi år beslutat att vi startar insamlingen redan vid anmälan till golf och middag. Hjälp oss att hjälpa.

Frukostseminarium

Vi börjar morgonen på Operakällaren med eftertraktade och intressanta föreläsare. I år kommer ni bl. a. få lyssna till Victor Ochen, grundare och verkställande direktör på African Youth Initiative Network (AYINET).


Golf

Även i år har vi förmånen att erbjuda en runda på den fina och storslaget vackra Fågelbro Golf & Country Club.

Deltagarna går i en scramble om fyra, med möjlighet att spela tillsammans med en tourspelare och en celebritet i regi av klubbdirektör Maria Guslin och under ledning av Steffo Törnquist. Deltagande i årets golftävling kostar 5 000 kr.

Bankett

Åter på Operakällaren väntar mingel, prisutdelning och bankett. Vid bankettens välgörenhetsauktion kommer det även bjudas ut fantastiska verk av internationellt kända konstnärer samt en del andra överraskande objekt. Kvällens konferencier är Kristin Kaspersen och Steffo Törnquist, som även kommer presentera kvällens underhållning av allra högsta klass, bland annat Danny Saucedo.

Deltagande vid årets bankett kostar 5 000 kr.

Det finns ett begränsat antal platser på de olika delarna av eventet, vill du anmäla dig vänligen kontakta jejja@operakallarenfoundation.com

Varmt Välkomna!