Tummen upp för Operakällaren Foundation

Tummen upp för Operakällaren Foundation

Vi hade stora förhoppningar på 2017 års Operakällaren Foundation till förmån för UNICEF. Oj, vad rätt vi hade!         

Från morgonens första ord av vår vän Mark Levengood till grundaren Abbe Ibrahims sista ord för att avsluta årets evenemang, hade det gått över sjutton timmar. Timmar som flugit förbi och som bjudit oss på upplevelser och intryck som redan etsat sig stark i hjärta och själ. 

Nutiden är vår, men framtiden är våra arvingars. Det är när vi tar hand om nutiden och samtidigt tänker och planerar för framtiden som vi på riktigt kommer göra en skillnad för både miljön och våra arvingar. 

En framtid som i dom bästa av världar har försett våra fattigaste delar av vår värld med rent vatten och på så vis även skapat en bättre balans, som skulle gynna alla.

Ingen självklarhet, men möjligt om vi alla försöker hjälpas åt. Eller som Abbe Ibrahim så klokt formulerar sig:

"om vi från dom rika delarna av världen inte delar med oss av vår rikedom,                                                                        så kommer dom fattiga att dela med sig av sin fattigdom"

Årets Operakällaren Foundation visar med all tydlighet att vi kan fortsätta tro på en ljus framtid, men vi får aldrig slappna av och känna oss nöjda. Ingen kommer göra det åt oss. Vi kan inte göra allt, men alla kan göra något. 

Släpp snacket om att det viktigaste är att delta. 

Det viktigaste är att agera och det har vi med all tydlighet gjort under 2017 års Operakällaren Foundation till förmån för UNICEF. 

Tummen upp för oss alla! Vi är på rätt väg och tillsammans gör vi skillnad. Stort tack och på återseende!

All The Best